Palvelut

pisteviiva.gif

Hiihtomuseo tarjoaa monipuolisia palveluita erilaisille ryhmille. Museon opastetut kierrokset tarjoavat oivalluksia ja oppimista kaikenikäisille. Omat kisat tarjoavat hauskan tavan kokeilla ja kilpailla talvisissa urheilulajeissa oman ryhmän kanssa. Talviurheiluun ja Lahti-aiheisiin tuotteisiin erikoistuneesta museokaupasta saat mukavat muistot käynnistäsi!

Museorakennuksessa on mahdollista järjestää kokouksia ja tapahtumia. Ravintola Voiton hoitama moderni auditorio on erittäin suosittu ja edustava tila moneen tarkoitukseen. Näköalaravintola Voiton palvelut mahdollistavat myös koko päivän pituiset kokoukset ja tapahtumat.

Suurmäen huipun näkötornista avautuvat upeat näkymät kaupungin yli. Samalla voit ihailla maisemaa mäkikotkien perspektiivistä!

uusisimulaattori.jpg

HIIHTOMUSEO
Urheilukeskus, Salpausselänkatu 8
15111 Lahti
Puh. 050 398 5523 (asiakaspalvelu)
hiihtomuseo(at)lahti.fi
www.lahdenmuseot.fi

 

Historiallinen museo kiinni remontin vuoksi

Museo on sulkenut ovensa yleisöltä 2.9.2018 alkaen. Kiitämme yleisöä kuluneesta vuodesta - seuraa tiedostusta korjaustöiden etenemisestä!

Lahden taidemuseo on suljettu

Lahden taidemuseo on sulkenut ovensa osoitteessa Vesijärvenkatu 11. Avaamme ovet uusissa tiloissa Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseo LADin valmistuttua!

Mastola ehdolla vuoden 2019 eurooppalaiseksi museoksi

Radio- ja tv-museo Mastola on valittu European Museum of the Year (EMYA) 2019-kilpailuun.

Sisulla sankariksi -näyttely on avautunut

Huhtikuussa avautunut näyttely esittelee suomalaisen kilpahiihdon kultakautta, aikaa 1950-luvulta 1970-luvun alkuun.

Rooliopastus hiihtomuseoon!

Lahtiska matkalla maineeseen 2018.pdf