Kampauspouta.jpg

 

Oletettavasti kyseinen kampauspöytä on ostettu Karhulan kauppalan (nykyinen Kotka) Askosta 1930-luvulla. Mikä olisi tarkempi valmistusvuosi? Onko ko. kampauspöydällä nimeä ja onko niitä valmistettu isoja sarjoja? Kampauspöytä on myöhemmin petsattu alkuperäistä tummemmalla sävyllä. 


 Kampauspöytää on valmistettu Askolla 1930-luvulla. Sen tuotenumero on 410, muuta myyntinimeä sillä ei ole. Vaikka se on vuoden 1935 kuvastoon merkitty ”makuuhuoneen kalustoksi”, sitä on myyty erillisenä ja se ei sinänsä liity kuvassa olevaan makuuhuoneen muihin kalusteisiin. Osa makuuhuoneen kalustoista myytiin yhtenä kokonaisuutena, mutta silloin niillä oli vain yksi tuotenumero ja monesti myös myyntinimi kuten Kaino, Kirsti, Marketta, Laura jne.

Inventaario - ja työkirjat ovat säilyneet arkistossa valitettavan satunnaisesti, mutta tästä yksilöstä löysin tiedon, että sitä on valmistettu 4.5.-2.6.1934 sadan kappaleen sarja.  

makuuhuone.jpg

Kampauspouta_sale.jpg

Katso kuvia Ihanasti laulettu -yhteislaulutilaisuudesta

Radio- ja tv-museo Mastolan pihalla järjestetty yhteislaulutilaisuus, jossa laulettiin Leevi and the Leavingsien rakastettua tuotantoa Minja Kosken, Mikael Saaren ja Niklas Hagmarkin johdolla.

Sisulla sankariksi -näyttely Hiihtomuseolla

Hiihtomuseon pohjakerroksesta löytyy Suomen hiihdon kulta-ajan näyttely.