Esa Ojalan elävät julisteet

verkkonäyttely

Vuonna 2019 Esa Ojalan ehdotuksesta toteutettiin neljästä Ojalan itsensä piirtämästä julisteesta pieni animaatio. Professori, graafinen suunnittelija Esa Ojala on Lahden julistemuseon pitkäaikainen ystävä ja yhteistyökumppani. Hän toimii myös aktiivisesti Julisteen ystävät -killassa, joka on yhdessä Lahden Julistemuseon ja Grafia ry:n kanssa järjestämässä joka kolmas vuosi Julistemuseon tunnetuinta tapahtumaa, Lahden kansainvälistä julistetriennalea. Vuonna 2017 Ojala teki merkittävän lahjoituksen Lahden julistemuseoon lahjoittamalla museon kokoelmiin koko julistetuotantonsa. Ojala on yksi palkituimmista suomalaisista graafikoista ja hän on suunnitellut monia julisteita, liikemerkkejä ja logoja. Hän on työskennellyt mm. Marimekolle.

Julisteiden animointi Elias Outakivi.

NÄYTTELYYN PÄÄSEE TÄSTÄ

Education_A41verkko.jpg