6G2020_verkko.jpg


Utopia vai dystopia, betonierämaa vai futuristinen urbaani keidas? Millaisia puolia kaupungista voi löytää? Vuonna 2018 jo 55 % maailman väestöstä arvioitiin elävän kaupungeissa. 6G-suunnittelijaryhmä esittää näkemyksensä kaupunki-teemasta julistenäyttelyssään Museokioskissa huhtikuussa

6G-ryhmä on vapaamuotoinen ja riippumaton suunnittelijaryhmä, jonka tavoitteena on tarttua ajankohtaisiin teemoihin julistetaiteen keinoin, nostaa esille tekijöitä sekä edistää suomalaista julistetaidetta ja suunnittelua. 6G on järjestänyt näyttelyitä jo vuodesta 1999 ja vaihtuvassa työryhmässä on ollut mukana vuosien varrella lähes sata suunnittelijaa.

Tänä vuonna näyttelyyn ovat suunnitelleet julisteen Tiina Achrén, Kaisa Bergman, Pauli Kervinen, Esa Ojala, Konsta Ojala, Sanna Rantakoski, Ville Savimaa ja Eija Vierimaa.

 

 

Cityjuliste_kaisabergman_verkko.jpg

Kaisa Bergman

 

6G_city_eijavierimaa_verkko.jpg

Eija Vierimaa

 

Cityjuliste_A4EsaOjala_verkko.jpg

Esa Ojala

 

kaupunkijuliste_A4_tiinaachren_verkko_reunukset.jpg

Tiina Achrén

 

City-juliste_PauliKervinen_300dpi_verkko.jpg

Pauli Kervinen

 

6G_City_Kaupunki_Sanna_Rantakoski_verkko.jpgSanna Rantakoski

 

Cityjuliste_Savimaa-2_verkko.jpg

Ville Savimaa

 

CityjulisteKonstaOjala._verkko.jpg

Konsta Ojala

 

 

 

Ihanasti sanottu -näyttely on auki yleisölle!

Sanataituri Gösta Sundqvistista kertova Ihanasti sanottu -näyttely on avautunut Radio- ja tv-museo Mastolassa 14.11.2019.

Jussi Jokisen työ Lahden kansainvälisen julistetriennalen tunnusjulisteeksi 2021

Vuonna 2021 järjestettävän 21. Lahden kansainvälisen julistetriennalen tunnusjulisteeksi valittiin yksimielisesti Jussi Jokisen ehdotus.

Hiihtomuseossa valittiin uusia jäseniä kunniagalleriaan - Nordic Ski Hall of Fameen

Hiihtomuseon kunniagalleriaan Nordic Ski Hall of Fame valitaan neljä uutta urheilijaa juhlallisesti kisalauantaina iltamäenlaskun tauolla.