Radio- ja tv-museon auditorio

Radio- ja tv-museon viehättävässä auditoriossa on 82 istumapaikkaa. Lattiatason ja muunneltavan katsomorakenteen ansiosta tila on monikäyttöinen ja sopii seminaarien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

RTM_auditorio.jpg

Radio- ja tv-museon auditorio on rakennettu entisen yleisradioaseman halliin, jossa sähköverkosta saatu jännite kytkettiin käyttövoimaksi suuritehoiselle lähettimelle.

Auditorion esitysjärjestelmään kuuluvat:

- videotykki
- dokumenttikamera
- langaton tiedonsiirto läppäriltä videotykille (Barco)
- DVD-soitin
- WiFi
- kiinteä verkkoyhteys

Peruutusehdot:
Asiakkaan tulee ilmoittaa edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä tilaisuuden peruuttamisesta. Muussa tapauksessa veloitamme 50 € ilmoittamatta jättämisestä.

Varaukset ja tiedustelut museon myyntisihteeri Birgitta Harjulta, 050 3985 503 tai birgitta.harju(at)lahti.fi.

Kahvilapalvelut

mastola_arvin_kahvila.jpg

Radio- ja tv-museossa on mahdollista istahtaa kahville tai syödä eväitä viihtyisässä kahvilanurkkauksessa.

Varausten yhteydessä asiakas voi tilata myös monipuolisempia kahvilapalveluita.

Lisätietoja:

Myyntisihteeri Birgitta Harju
museokauppa (at) lahti.fi
Gsm 050 398 5503

UUSI JULKAISU Helmiä Lahden taidemuseon kokoelmista

Helmiä Lahden taidemuseon kokoelmista esittelee komean valikoiman teoksia Lahden taidemuseon kokoelmista.

Radio- ja tv-museon auditorio

Järjestä tilaisuus mastolassa! Lue lisää tästä >>>