Radio- ja tv-museon auditorio

Radio- ja tv-museon viehättävässä auditoriossa on 82 istumapaikkaa. Lattiatason ja muunneltavan katsomorakenteen ansiosta tila on monikäyttöinen ja sopii seminaarien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

RTM_auditorio1_pieni.jpg

Radio- ja tv-museon auditorio on rakennettu entisen yleisradioaseman halliin, jossa sähköverkosta saatu jännite kytkettiin käyttövoimaksi suuritehoiselle lähettimelle.

Auditorion esitysjärjestelmään kuuluvat:

- videotykki
- dokumenttikamera
- langaton tiedonsiirto läppäriltä videotykille (Barco)
- DVD-soitin
- WiFi
- kiinteä verkkoyhteys

Peruutusehdot:
Asiakkaan tulee ilmoittaa edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä tilaisuuden peruuttamisesta. Muussa tapauksessa veloitamme 50 € ilmoittamatta jättämisestä.

Varaukset ja tiedustelut museon myyntisihteeri Birgitta Harjulta, 050 3985 503 tai birgitta.harju(at)lahti.fi.

Kahvilapalvelut

Radio- ja tv-museossa on mahdollista istahtaa kahville tai syödä eväitä viihtyisässä kahvilanurkkauksessa.

Varausten yhteydessä asiakas voi tilata myös monipuolisempia kahvilapalveluita, joita tarjoaa ravintola Hyvä Maku.

Tarjoiluhinnasto:

Tarjoiluhinnasto_Hyva_Maku.pdf

Tilauslomake:

Tilauslomake Hyvä Maku.XLSX

Lisätietoja:

Myyntisihteeri Birgitta Harju
museokauppa (at) lahti.fi
Gsm 050 398 5503

100 askelta Lahdessa -näyttely avattu

Tervetuloa Historiallisen museon Suomi100-juhlavuoden näyttelyyn!

Yleisöopastus

lauantaina 16.12.2017 klo 14.00.

Hiihtomuseon perusnäyttely "Hiihdon henkeä" on avautunut

Hiihtomuseon uusi perusnäyttely tarjoaa elämyksiä ja tietoa monipuolisesti hiihdon historiasta.
Radio- ja tv-museon auditorio