Radio- ja tv-museo Mastolan auditorio

Radio- ja tv-museo Mastolan viehättävässä auditoriossa on 82 istumapaikkaa. Lattiatason ja muunneltavan katsomorakenteen ansiosta tila on monikäyttöinen ja sopii seminaarien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

RTM_auditorio.jpg

Kuva: Lahden museot.

Esitysjärjestelmä:

- videotykki
- dokumenttikamera
- langaton tiedonsiirto läppäriltä videotykille (Barco)
- DVD-soitin
- WiFi
- kiinteä verkkoyhteys

Peruutusehdot:

Asiakkaan tulee ilmoittaa edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä tilaisuuden peruuttamisesta. Muussa tapauksessa veloitamme 50 € ilmoittamatta jättämisestä.

Tiedustelut ja varaukset:

Myyntisihteeri Birgitta Harju
etunimi.sukunimi(at)lahti.fi

Radio- ja tv-museo Mastolan kahvilapalvelut

mastola_arvin_kahvila.jpg

Kuva: Lahden museot.

Radio- ja tv-museo Mastolassa on mahdollista istahtaa kahville tai syödä eväitä viihtyisässä kahvilanurkkauksessa. Varausten yhteydessä asiakas voi tilata myös monipuolisempia kahvilapalveluita.

Lisätiedot:

Myyntisihteeri Birgitta Harju
etunimi.sukunimi(at)lahti.fi

Lahden taidemuseo on suljettu

Lahden taidemuseo on sulkenut ovensa osoitteessa Vesijärvenkatu 11. Avaamme ovet uusissa tiloissa Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseo LADin valmistuttua!

Mastola ehdolla vuoden 2019 eurooppalaiseksi museoksi

Radio- ja tv-museo Mastola on valittu European Museum of the Year (EMYA) 2019-kilpailuun.

Ainopuiston teatteri esittää Äitee ja kilpasiskot

Esitykset Lahden Urheilukeskuksessa Karpalon kentällä 27.6.-7.7.2019. Hiihtomuseo on auki ylimääräisen tunnin näytelmän iltaesityspäivinä 27.6.-7.7.
Radio- ja tv-museon auditorio

Radio- ja tv-museo Mastolan auditorio on rakennettu entisen yleisradioaseman halliin, jossa sähköverkosta saatu jännite kytkettiin käyttövoimaksi suuritehoiselle lähettimelle. Kuva: Lahden museot.