Radio- ja tv-museo Mastolan auditorio

Radio- ja tv-museo Mastolan viehättävässä auditoriossa on 82 istumapaikkaa. Lattiatason ja muunneltavan katsomorakenteen ansiosta tila on monikäyttöinen ja sopii seminaarien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

RTM_auditorio.jpg

Kuva: Lahden museot.

Esitysjärjestelmä:

- videotykki
- dokumenttikamera
- langaton tiedonsiirto läppäriltä videotykille (Barco)
- DVD-soitin
- WiFi
- kiinteä verkkoyhteys

Peruutusehdot:

Asiakkaan tulee ilmoittaa edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä tilaisuuden peruuttamisesta. Muussa tapauksessa veloitamme 50 € ilmoittamatta jättämisestä.

Tiedustelut ja varaukset:

Myyntisihteeri Birgitta Harju
etunimi.sukunimi(at)lahti.fi

Radio- ja tv-museo Mastolan kahvilapalvelut

mastola_arvin_kahvila.jpg

Kuva: Lahden museot.

Radio- ja tv-museo Mastolassa on mahdollista istahtaa kahville tai syödä eväitä viihtyisässä kahvilanurkkauksessa. Varausten yhteydessä asiakas voi tilata myös monipuolisempia kahvilapalveluita.

Lisätiedot:

Myyntisihteeri Birgitta Harju
etunimi.sukunimi(at)lahti.fi

Tarinoita torin alta -aineistopaketti koulujen käyttöön

Lahden museoiden koostama aineistopaketti Tarinoita torin alta on julkaistu Finna Luokkahuoneessa.

Pysäkkinäyttöjen taidehanke Risteyksessä käynnistyy 1.1.2021

Tammikuussa nähdään Laura Konttisen teos Talo ja museon kokoelmista Markus Heikkerön teos Churning of the Sea.

Katso kuvia Ihanasti laulettu -yhteislaulutilaisuudesta

Radio- ja tv-museo Mastolan pihalla järjestetty yhteislaulutilaisuus, jossa laulettiin Leevi and the Leavingsien rakastettua tuotantoa Minja Kosken, Mikael Saaren ja Niklas Hagmarkin johdolla.

Julistetriennalen ilmoittautumista jatkettu 14.12. asti

Ilmoittautumista Lahden kansainväliseen julistetriennaleen on jatkettu viime hetken ilmoittautumisen tasoittamiseksi.

Suomen naiset ladulla ja mäessä -julkaisu ilmestynyt

Suomen naiset ladulla ja mäessä tarjoaa elävän ja monipuolisen yleiskatsauksen naisten kilpahiihdon ja mäkihypyn historiaan Suomessa. Teoksessa perehdytään myös harrastehiihtoon, valmennuksen saloihin sekä eri aikakausien hiihtomuotiin.
Radio- ja tv-museon auditorio

Radio- ja tv-museo Mastolan auditorio on rakennettu entisen yleisradioaseman halliin, jossa sähköverkosta saatu jännite kytkettiin käyttövoimaksi suuritehoiselle lähettimelle. Kuva: Lahden museot.