museokioski_musta_netti.jpg

Museokioski kohtaamisen paikka Aleksilla

KUVKUVN135070_netti.jpg

Museokioski on 6.2.2019 avautunut Lahden museoiden pop up -tila, joka on avoinna kesäkuuhun 2020 asti. Museokioskissa järjestetään kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä ja monipuolisia tapahtumia aina työpajoista konsertteihin. Museokioskin tarkoitus on pitää Lahden museoiden toimintaa esillä Historiallisen museon ollessa remontissa ja uuden museomme LADin ollessa rakennusvaiheessa. Kaupunkilaisilla on Museokioskissa tilaisuus osallistua Historiallisen museon ja LADin tulevien näyttelyiden suunnitteluun. 

Museokioskissa toimii myös museokauppa, jossa on myynnissä tuttuja suosikkeja Lahden museoiden museokaupoista – paikallisten käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita sekä laaja valikoima Lahtea ja Päijät-Hämettä käsittelevää kirjallisuutta.

Museokioski on avoinna ti-pe klo 10-18, la-su 11-16 ja maanantaisin Museokioski on suljettu.

MUSEOKAUPPA

museokioski_heiskanen_12_pieni.jpg
Museokioskin kauppa. Kuva: Eetu-Pekka Heiskanen

museokioski_heiskanen_02_pieni.jpg
Museokioskin kauppa. Kuva:Eetu-Pekka Heiskanen

museokioski_heiskanen_11_pieni.jpg
Museokioskin kauppa. Kuva: Eetu-Pekka Heiskanen

museokioski_heiskanen_03_pieni.jpg
Museokioskin kauppa. Kuva: Eetu-Pekka Heiskanen


Historiallinen museo kiinni remontin vuoksi

Museo on sulkenut ovensa yleisöltä 2.9.2018 alkaen. Kiitämme yleisöä kuluneesta vuodesta - seuraa tiedostusta korjaustöiden etenemisestä!

Lahden taidemuseo on suljettu

Lahden taidemuseo on sulkenut ovensa osoitteessa Vesijärvenkatu 11. Avaamme ovet uusissa tiloissa Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseo LADin valmistuttua!

Ihanasti sanottu -näyttely on auki yleisölle!

Sanataituri Gösta Sundqvistista kertova Ihanasti sanottu -näyttely on avautunut Radio- ja tv-museo Mastolassa 14.11.2019.

Jusu Jussilaisen kierrokset Lasten talvikarnevaaleilla 2020 Hiihtomuseolla

Jusu Jussilaisen kanssa nuuskitaan jänniä juttuja Hiihtomuseolla ja sen jälkeen pompitaan korvia nostattavasta mäkihyppysimulaattorista.