museokioski_musta_netti.jpg

Museokioskista kohtaamisen paikka Aleksilla

KUVKUVN135070_netti.jpg

Museokioski on 6.2.2019 avautunut Lahden museoiden pop up -tila. Museokioski tuo esille varsinkin Historiallisen museon, Taidemuseon ja Julistemuseon näyttely- ja työpajatoimintaa näiden tilojen ollessa remontissa ja rakennusvaiheessa. Kaupunkilaisilla on Museokioskissa tilaisuus osallistua Historiallisen museon ja LADin tulevien näyttelyiden suunnitteluun. 

Museokioskissa toimii myös museokauppa, jossa on myynnissä tuttuja suosikkeja Lahden museoiden museokaupoista – paikallisten käsityöläisten ja muotoilijoiden tuotteita sekä laaja valikoima Lahtea ja Päijät-Hämettä käsittelevää kirjallisuutta.

Museokioski toimii osoitteessa Aleksanterinkatu 10 parin vuoden ajan 6.2.2019 lähtien. Museokioski on avoinna ti-pe klo 10-18, la-su 11-16 ja maanantaisin Museokioski on suljettu.

pisteviiva.gif

Museokioski Lahti Design Weekin infopisteenä

Museokioski toimii Lahti Design Weekin infopisteenä 6.-12.5.2019. Tänä vuonna LDW:n yhtenä teemana ovat pelit. Museokioskiin voi tulla pelaamaan perinteisiä ja uusiakin pöytä- ja lautapelejä yksin tai pienellä poppoolla. Myös bingo pyörii kolmesti viikon aikana!

Lahti Design Weekin ohjelman pääset tarkistamaan täältä.

LDW_lehdet_1920x1080_01.jpg

 

 

 

Historiallinen museo kiinni remontin vuoksi

Museo on sulkenut ovensa yleisöltä 2.9.2018 alkaen. Kiitämme yleisöä kuluneesta vuodesta - seuraa tiedostusta korjaustöiden etenemisestä!

Lahden taidemuseo on suljettu

Lahden taidemuseo on sulkenut ovensa osoitteessa Vesijärvenkatu 11. Avaamme ovet uusissa tiloissa Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseo LADin valmistuttua!

Mastola ehdolla vuoden 2019 eurooppalaiseksi museoksi

Radio- ja tv-museo Mastola on valittu European Museum of the Year (EMYA) 2019-kilpailuun.

Sisulla sankariksi -näyttely on avautunut

Huhtikuussa avautunut näyttely esittelee suomalaisen kilpahiihdon kultakautta, aikaa 1950-luvulta 1970-luvun alkuun.