Palvelut

P6140614.jpg

Kuva: Lahden museot. 

Opastuspalvelut

Ryhmällesi sopivan opastuksen voit varata Radio- ja tv-museo Mastolan lipunmyynnistä sähköpostitse radiojatvmuseo(at)lahti.fi. Katso lisätietoa opastetuista kierroksista ja pääsymaksuista. Kysy myös elämyksellistä Ilona Kuuluvaisen rooliopastusta!

Auditorio- ja kokouspalvelut

Radio- ja tv-museo Mastolassa on viihtyisä 82 hengen auditorio, jota voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Tutustu auditorio- ja kokouspalveluihimme.

Kahvilapalvelut

Radio- ja tv-museo Mastolla on viihtyisä kahvilanurkkaus sekä tarpeen mukaan varausten yhteydessä tilattava kahvilapalvelu. Lue lisää kahvilapalveluistamme.

Museokauppa

Radio- ja tv-museo Mastolan museokaupasta löydät hauskat tuliaiset ja yllättävimmät lahjat. Voit tilata tuotteita myös Trafiikki-museoiden verkkokaupasta sekä sähköpostitse osoitteesta museokauppa(at)lahti.fi.

Historiallinen museo kiinni remontin vuoksi

Museo on sulkenut ovensa yleisöltä 2.9.2018 alkaen. Kiitämme yleisöä kuluneesta vuodesta - seuraa tiedostusta korjaustöiden etenemisestä!

Lahden taidemuseo on suljettu

Lahden taidemuseo on sulkenut ovensa osoitteessa Vesijärvenkatu 11. Avaamme ovet uusissa tiloissa Lahden taide-, juliste- ja muotoilumuseo LADin valmistuttua!

Ihanasti sanottu -näyttely on auki yleisölle!

Sanataituri Gösta Sundqvistista kertova Ihanasti sanottu -näyttely on avautunut Radio- ja tv-museo Mastolassa 14.11.2019.

JUSSI JOKISEN työ Lahden kansainvälisen julistetriennalen tunnusjulisteeksi 2021

Vuonna 2021 järjestettävän 21. Lahden kansainvälisen julistetriennalen tunnusjulisteeksi valittiin yksimielisesti Jussi Jokisen ehdotus.

Hiihtomuseossa valittiin uusia jäseniä kunniagalleriaan - Nordic Ski Hall of Fameen

Hiihtomuseon kunniagalleriaan Nordic Ski Hall of Fame valitaan neljä uutta urheilijaa juhlallisesti kisalauantaina iltamäenlaskun tauolla.
Radio- ja tv-museon draamaopastus