Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kokous

Tapahtuma on päättynyt

Päijät-Hämeen museoiden työryhmän seuraavassa kokouksessa käsitellään Päheet museot – museoviikon järjestämistä kesällä 2022 sekä tähän liittyviä kehitysideoita ja aikatauluja. Lisäksi asialistalla on paikallismuseoille suunnattu kysely kokoelmien tilanteesta. Kysely koskee niitä museoita, jotka eivät ole laatineet kokoelmaohjelmaa, tai joiden kokoelmaohjelma ei ole Päijät-Hämeen alueellisen vastuumuseon tiedossa. Aikaa on varattu myös muille ajankohtaisille asioille.

Kokoukseen on koronatilanteen vuoksi mahdollista osallistua vain etänä Teams-alustalla. Teams-osallistumislinkki kokoukseen lähetetään kokouskutsun mukana työryhmän edellisiin kokouksiin osallistuneille.

Mikäli et ole aiemmin osallistunut työryhmän kokouksiin Teams-alustalla tai saanut osallistumislinkkiä, ilmoittaudu viimeistään pe 21.1. mennessä, osallistumislinkki toimitetaan sähköpostilla.

Työryhmän kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki Päijät-Hämeen alueella museotoimintaa ylläpitävien tahojen edustajat. Päijät-Hämeen museoiden työryhmän tarkoituksena on kehittää alueen museoiden yhteistyötä sekä tarjota vertaistukea ja kontakteja alueen museotoimijoiden kesken. Työryhmä valitsee edistettäviä hankkeita, joihin keskitytään määräajaksi (vuosi – kaksi vuotta). Työryhmän toimintaa koordinoi Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

paivi.repo@lahti.fi, 044-4826922