Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kokous

Tapahtuma on päättynyt

Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kokous

Päijät-Hämeen museoiden työryhmän seuraavassa kokouksessa käsitellään Päheet museot – museoviikon järjestämistä kesällä 2022 sekä tähän liittyviä kehitysideoita ja mahdollisia reittiehdotuksia. Aikaa on varattu myös muille ajankohtaisille asioille.

Kokoukseen on koronatilanteen vuoksi mahdollista osallistua vain etänä Teams-alustalla. Teams-osallistumislinkki kokoukseen lähetetään kokouskutsun mukana työryhmän edellisiin kokouksiin osallistuneille.

Mikäli et ole aiemmin osallistunut työryhmän kokouksiin Teams-alustalla tai saanut osallistumislinkkiä, ilmoittaudu viimeistään pe 18.2. mennessä, osallistumislinkki toimitetaan sähköpostilla.

Työryhmän kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki Päijät-Hämeen alueella museotoimintaa ylläpitävien tahojen edustajat. Päijät-Hämeen museoiden työryhmän tarkoituksena on kehittää alueen museoiden yhteistyötä sekä tarjota vertaistukea ja kontakteja alueen museotoimijoiden kesken. Työryhmä valitsee edistettäviä hankkeita, joihin keskitytään määräajaksi (vuosi – kaksi vuotta). Työryhmän toimintaa koordinoi Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

paivi.repo@lahti.fi, 044-4826922