Saavutettavuusseloste

Palvelut

Tämä saavutettavuusseloste koskee palveluja: www.lahdenmuseot.fi, www.lahdenhistoriallinen.fi, www.hiihtomuseo.fi, www.lahdenmastola.fi ja www.malvamuseo.fi ja on laadittu 24.2.2021.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila: Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö: Toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018. Video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Sivustoille Lahden kaupungin järjestelmän kautta tulevat viranomaislausunnot täyttävät saavutettavuusvaatimukset osittain.

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen, sivustolla on sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi sähköpostilla museo@lahti.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tämä verkkosivusto on julkaistu 24.2.2021. Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.