Tapahtumat

Korjausklinikka: Ikkunat kuntoon

Tapahtuma on päättynyt

Vanhat ikkunat voi varsin usein kunnostaa. Korjaaminen kannattaa, koska talon alkuperäiset ikkunat vaalivat rakennuksen omaa tunnelmaa ja kertovat sen historiasta. Ikkunoiden kunnostaminen on myös arjen ilmastoteko. Huonoksi menneet osat voi vaihtaa ja uusi maali saa vanhat ikkunat jälleen paraatikuntoon.

Korjausklinikka-hankkeen ja Lahden Museoiden verkkotapahtumassa saat tietoa ja ohjeita ikkunoiden kunnostamiseen, vinkkejä hyvistä materiaaleista ja hyödyllisistä työvälineistä. Tilaisuuden asiantuntijana toimii kokenut ikkunoiden kunnostaja, rakennusrestauroija Anne Helander Akkuna & Kamari Oy:stä.

Kuulet verkkotapahtumassa myös LAB-ammattikorkeakoulun ja Suomen Kotiseutuliiton Korjausklinikka-hankkeesta, joka tarjoaa tietoa ja neuvoja kestävään korjaamiseen.

Voit lähettää maalaamiseen ja sen valmisteluun liittyviä kysymyksiä klinikalle etukäteen, vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa. Lähetä kysymykset Korjausklinikka-hankkeen projektipäällikkö Minna Hietaselle, minna.hietanen@lab.fi

Tilaisuus toteutetaan Zoom-alustalla ja se tallennetaan, alla tapahtuman tiedot. Suosittelemme rekisteröitymään allaolevan linkin kautta tapahtumaan jo etukäteen, jolloin tapahtuman alkaessa pääsee linkistä suoraan tapahtumaan:

When: Jun 8, 2021 04:00 PM Helsinki
Topic: Korjausklinikka: ikkunat kuntoon
Meeting ID: 624 9247 3234
Osallistumislinkki: https://lut.zoom.us/webi…/register/WN_h7E2Qt63THioCACy1yBIdg

Tulossa muita verkkotapahtumia vuonna 2021:

Syyskuussa Avustusklinikka

Tervetuloa Korjausklinikan ja Lahden Museoiden verkkotapahtumiin kuulemaan neuvoja ja vinkkejä kestävään korjausrakentamiseen!