Päheet museot – museoviikko Päijät-Hämeessä

Tapahtuma on päättynyt

Heinäkuussa Päheet museot – museoviikko Päijät-Hämeessä tuo runsaasti tapahtumia maakunnan museoihin. Viikon aikana on tapahtumia, toimintaa ja avoimia ovia noin kahdessakymmenessä museokohteessa koko maakunnan alueella.

Tutustu museoviikon päiväkohtaiseen ohjelmaan: lahdenmuseot.fi/paheetmuseot/

Tulevana kesänä, 2.–10.7.2022, toista kertaa järjestettävä Päheet museot – museoviikko Päijät-Hämeessä täyttää alueen museot tapahtumilla ja tarjoaa elämyksiä ja nostalgiamatkoja menneeseen. Luvassa on monenlaista ohjelmaa: rooliopastuksia, työnäytöksiä, pelisuunnittelua, kävelykierroksia, avoimia ovia sekä tietenkin tekemistä lapsille ja koko perheelle.

Päheet museot -museoviikon tämän vuoden teemana on vesi. Kautta aikojen vesi on tarjonnut sekä elantoa, kulkureittejä että mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajan viettoon. Teema näkyy monin tavoin viikon ohjelmassa ja tapahtumien sisällössä.

Päheet museot – museoviikossa Päijät-Hämeessä ovat mukana paikallismuseot ympäri maakuntaa. Viikon toteutusta koordinoi Lahden museot alueellisena vastuumuseona yhdessä Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kanssa.

Tietoa Päheet museot -viikon tapahtumista saat seuraamalla Päheiden museoiden verkkosivua ja Lahden museoiden sosiaalisen median kanavia sekä viikkoon osallistuvien museoiden sosiaalisen median kanavia.

Lisätietoja:

Tutkija Anna-Riikka Vaden, anna-riikka.vaden@lahti.fi, 050 3985 492