Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kokous

Päijät-Hämeen museoiden seuraavassa kokouksessa käsitellään museoiden yhteistä Päheet museot – museoviikko Päijät-Hämeessä 5. -11.7.2021 tapahtumaa, viikon ohjelman tilannetta sekä viestintäsuunnitelmaa ja aikataulua. Lisäksi käsitellään museoiden perustietojen päivityksen tilannetta ja aikataulua verkkosivuilla ja Visit Lahden matkailukartalla sekä muita ajankohtaisia asioita.

Kokous järjestetään etäkokouksena Teams-alustalla. Osallistumislinkki kokoukseen lähetetään kokouskutsun mukana työryhmän edellisiin kokouksiin osallistuneille. Uudet osallistujat voivat ilmoittautua 21.4. mennessä, linkki kokoukseen osallistumista varten lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Työryhmän kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki Päijät-Hämeen alueella museotoimintaa ylläpitävien tahojen edustajat. Päijät-Hämeen museoiden työryhmän tarkoituksena on kehittää alueen museoiden yhteistyötä sekä tarjota vertaistukea ja kontakteja alueen museotoimijoiden kesken. Työryhmä valitsee edistettäviä hankkeita, joihin keskitytään määräajaksi (vuosi – kaksi vuotta). Työryhmän toimintaa koordinoi Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Päijät-Hämeen museoiden työryhmän toiminnasta voit lukea lisää täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

anna-riikka.vaden@lahti.fi, 050 398 5492