Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kokous

Tapahtuma on päättynyt

Päijät-Hämeen museoiden seuraavassa kokouksessa käsitellään museoiden yhteisen Päheet museot – museoviikon järjestämistä kesällä 2022 ja tähän liittyviä kehitysideoita. Lisäksi asialistalla on Lahden historiallisen museon osallistavan hankkeen esittely ja hankkeen tarjoamat yhteistyömahdollisuudet museoille. Aikaa on varattu myös muille ajankohtaisille asioille ja työryhmän ensi kevään toimintaan liittyville toiveille.

Kokoukseen on mahdollista osallistua vaihtoehtoisesti joko etänä Teams-alustalla tai paikan päällä Lahden museoiden kokoelmakeskuksessa. Teams-osallistumislinkki kokoukseen lähetetään kokouskutsun mukana työryhmän edellisiin kokouksiin osallistuneille.

Mikäli osallistut kokoukseen paikan päällä, ilmoittaudu kokoukseen maanantaihin 8.11. mennessä.

Mikäli et ole aiemmin osallistunut työryhmän kokouksiin Teams-alustalla tai saanut osallistumislinkkiä, ilmoittaudu viimeistään ti 9.11. mennessä, osallistumislinkki toimitetaan sähköpostilla.

Työryhmän kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki Päijät-Hämeen alueella museotoimintaa ylläpitävien tahojen edustajat. Päijät-Hämeen museoiden työryhmän tarkoituksena on kehittää alueen museoiden yhteistyötä sekä tarjota vertaistukea ja kontakteja alueen museotoimijoiden kesken. Työryhmä valitsee edistettäviä hankkeita, joihin keskitytään määräajaksi (vuosi – kaksi vuotta). Työryhmän toimintaa koordinoi Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Päijät-Hämeen museoiden työryhmän toiminnasta voit lukea lisää täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

anna-riikka.vaden@lahti.fi, 050 398 5492