Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kokous

Tapahtuma on päättynyt

Päijät-Hämeen museoiden työryhmän kokouksen tarkoituksena jatkaa viime kokouksessa aloitettua yhteistyöskentelyä museorakennuksiin ja näiden suunnitelmalliseen ylläpitoon liittyen.

Syksyllä 2022 alkaneen ja keväällä 2024 päättyvän kauden aikana työryhmässä keskitytään yhteistyössä museorakennuksiin ja näiden suunnitelmalliseen ylläpitoon. Tavoitteena on luoda yhteistyössä kullekin osallistuvalle museolle työkalut rakennusten tilan aktiivisempaan seurantaan sekä toteutettavissa olevat suunnitelmat rakennuksen/rakennusten ylläpitoon sekä mahdollisiin ja tarpeellisiin korjaustoimenpiteisiin. Lisäksi kauden loppupuolella on tarkoitus keskittyä myös museon ympäristöön, turvallisuuteen ja saavutettavuuteen.

Suositeltavaa olisi, että museot nimeävät työryhmään henkilön/henkilöt, jotka jo entuudestaan tuntevat tai hoitavat museon rakennusta/rakennuksia.

Ilmoittautumiset kokoukseen 14.11 mennessä

Työryhmän kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki Päijät-Hämeen alueella museotoimintaa ylläpitävien tahojen edustajat. Päijät-Hämeen museoiden työryhmän tarkoituksena on kehittää alueen museoiden yhteistyötä sekä tarjota vertaistukea ja kontakteja alueen museotoimijoiden kesken. Työryhmä valitsee edistettäviä hankkeita, joihin keskitytään määräajaksi (vuosi – kaksi vuotta). Työryhmän toimintaa koordinoi Päijät-Hämeen alueellinen vastuumuseo.

Päijät-Hämeen museoiden työryhmän toiminnasta voit lukea lisää täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

nea.vallas@lahti.fi, +358 44 4826584